lørdag den 27. februar 2010

Det kunne vi da sagtens!:-)

Så er måneden gået - og regnskabet gjort op!
En hurtigt sammentælling på sidste indkøbsdag sagde 23,41 kr. pr. person pr. dag!!
Det udløste lige lidt mere i indkøbskurven, så det samlede regnskab kom op på 25,09 kr. per person pr. dag i hele februar måned!
Godt gået, hva'?!:-)

Det var der godt nok ikke mange, der havde troet på. Indrømmet - heller ikke jeg - men jeg kan altså ikke lade være med at gå 100 % ind for en udfordring. Især ikke, hvis der er nogen, der siger, at jeg ikke kan!:-)

Har det så været svært?
Ja for pokker! Jeg har jo nærmest sultet mig selv - og jeg har tabt mig 4-5 kilo. Når gemalen "kom til" at købe wienersnitzler til aften - på en hverdag - ja, så lod jeg bare være med at spise ret meget resten af ugen - for jeg VILLE matche min udfordring!:-)

Men ellers har vi altså fået det, vi havde behov for af sundt, varieret og lækkert mad.
Der er blevet skåret i kødrationerne - men det er jo både sundere og grønnere - så det er bare godt. Der er blevet skåret i vin og chokolade - med diverse abstinenser til følge!:-)
Men vi har stort set fået det økologiske frugt, grønt og brød, som jeg mener er livsnødvendigt.  Så alt i alt har det ikke været så galt endda.
Jeg har brugt en masse kreativ planlægning på mine madplaner, som er blevet fulgt til punkt og prikke. (Undtagen den dag med de famøse wienersnitzler!!)
Vi har fået mange spændende nye variationer - for jeg var godt klar over, at hvis vi skulle klare dette her - så skulle det ikke være kedeligt. Jeg er faktisk ganske stolt af mig selv, hvis jeg nu selv skal sige det!:-)

Fortsætter vi så i samme spor?
Ja - det gør vi - men ikke så fanatisk som i februar - den berømte fastemåned!!
Jeg har ikke tiden til at investere så meget krudt på kreativ madlavning. Men vi vil helt sikkert beholde en del at de nye vaner - og i det mindste prøve på at bevare en gylden middelvej mellem januar og februar.
Sådan ca. 35-40 pr. person pr. dag - så der også er plads til tilpas sul på skelettet + lidt fest på en grå og kedelig hverdag!:-)

Og så kunne det da være virkeligt interessant at høre, hvad andre bruger på mad om måneden.
Det er altid godt at udveksle erfaringer og spareråd!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar